flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбір кандидатів на навчання

05 червня 2013, 15:23

 

Державною судовою адміністрацією України розпочато відбір кандидатів на навчання в Національному університеті «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» та Національному університеті «Одеська юридична академія»

З метою проведення об’єктивного відбору кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів, Державною судовою адміністрацію України утворено комісію для проведення відбору кандидатів на навчання в Національному університеті «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» та Національному університеті «Одеська юридична академія».

Отримати детальну інформацію щодо діяльності Комісії та, зокрема, критеріїв відбору кандидатів Ви можете ознайомившись із Наказом Державної судової адміністрації України від 22 травня 2013 року № 70 "Про організацію відбору кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів".

У разі виникнення питань та необхідності отримання додаткової інформації слід звертатися до секретаря Комісії, головного спеціаліста відділу аналітично-методичної роботи та професійного розвитку управління з питань організації діяльності судів Державної судової адміністрації України – Катерини Скрипко (тел. 277-76-23).